Voor wie

Stichting FIRENS Support is opgericht voor ambitieuze vrouwen die een bepaald doel willen realiseren! Een werkgerelateerde droom waarbij zij wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ben jij zo’n ambitieuze vrouw? Kom je uit Gelderland? En wil jij meer uit je werk halen? Dan is FIRENS Support er voor jou! Maar wanneer kun je ons nu eigenlijk inschakelen? Nou, bijvoorbeeld…

… als je er al een tijdje over nadenkt om je eigen bedrijf op te richten, zoals je eigen Bed & Breakfast of schoonheidssalon, maar je weet niet hoe en waar je moet beginnen.

… als je van plan bent een professionele vrijwilligersorganisatie op te zetten in binnen- of buitenland. Bijvoorbeeld een organisatie die kinderen in sloppenwijken ondersteunt, en je wel financieel, juridisch of marketingadvies kunt gebruiken.

… als je jezelf wilt omscholen en een andere baan wilt, want je droomt bijvoorbeeld van een baan in de zorg. Je zit al jaren niet op je plek bij je huidige baan, maar de stap om iets anders te zoeken durf je niet goed te nemen.

… als je al een tijdje van de werkvloer weg bent, omdat je bijvoorbeeld kinderen hebt gekregen, en je terug wilt keren in een leuke functie die écht bij jou past.

Hebben we jouw interesse gewekt? Kijk dan snel of Stichting FIRENS Support iets voor jou kan betekenen! Of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Als we iets voor je gaan doen, betaal je slechts € 50,00 entreegeld.Waar vindt u ons?

Postadres

Postbus 196
6660 AD Elst
Tel 0481 45 29 51
Fax 0481 45 28 06
info@firenssupport.nl