Reacties van deelneemsters


"Zo geregeld: inschrijving bij de KvK, een nieuwe laptop en een paar vaste klanten. Mijn eigen bedrijf kon beginnen! Het liep ook allemaal goed en ik was lekker aan de slag. Time-management bleef wel een zwak punt, maar ach daar viel mee om te gaan.

Totdat er een brief van de omzetbelasting kwam, het aantal opdrachten groeide en ik vaak nog tegen een vriendenprijs offreerde. Zakelijker worden werd mijn nieuwe doel. En wat heerlijk dat Sandra Lopulalan daar nu juist de perfecte coach voor was! Naast vele heel praktische tips over hoe je bijvoorbeeld een prijsonderhandeling aangaat, heeft ze me vooral ook veel inspiratie en moed gegeven om het daadwerkelijk te doen. Ik ben erg enthousiast over Firens Support. Ik kreeg altijd binnen een dag uitgebreid -en nuttig- antwoord op mijn vragen. Voor heel specifieke wensen (in mijn geval: hoe houd je een goede boekhouding bij) kon ik bij een van de andere Firens-coaches terecht. Kortom, na deze zes maanden kan ik zeggen dat ik professioneel enorm gegroeid ben."

Geertje

“Ik had het plan om voor mezelf te beginnen, maar tegelijk twijfelde ik of ik dat wel zou kunnen. Wat fijn dat er dan zoiets bestaat als FIRENS Support. Het was erg prettig om een coach te hebben. Iemand die je zonder schroom allerlei vragen mag stellen. Van heel praktische zaken, zoals “hoe moet ik mijn administratie bijhouden”, tot complexere vragen als “hoe kan ik mijzelf verkopen op een manier die bij mij past”. Na een aantal gesprekken voel ik mij nu zeker genoeg om zelf verder te gaan.”

 Jeanine Jentink, Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling & Landgoedontwikkeling, www.landgoednetwerk.nl

“Sinds mijn deelname aan het FIRENS Support traject loopt mijn coachpraktijk prima. Ik heb inmiddels zelfs een boek geschreven over mijn expertise, introverte mensen. Wat ik als het meest waardevol heb ervaren van het traject is dat de supporters geloof hadden in mijn concept en dat FIRENS Support mij ook aan een zakelijke opdracht heeft geholpen.”

 Eline Sluys, Coach, www.elinesluyscoaching.nl

“Het meest waardevolle van mijn traject bij FIRENS Support was de stimulans van een van de supporters. Zij daagde mij uit om echt stappen te nemen en over drempels heen te stappen. Haar tips en het contact is nog steeds waardevol. Zonder haar had ik minder (of niet) dingen gedaan waarvoor ik uit mijn comfortzone moest komen zoals mij begeven op sociale media netwerken en naar netwerkbijeenkomsten gaan. Zij investeerde in mij en dat maakte dat ik vond dat ik ook stappen moest maken! Voor mij was dat een super stimulans.”

Gemma Brands, Loopbaancoach, www.brandscoaching.nl

 

 

"Op het moment dat ik besloten had dat ik de stap wilde maken  voor mezelf te willen beginnen in het geven van voetreflexmassages, hoorde ik een interview op de radio over Firens support. Alsof het zo heeft moeten zijn.  Mijn droom is om mijn bedrijfje uit te breiden en als zelfstandig kleurconsulent/visagist/hairstyling/kledingadvies aan de slag te gaan. Zowel de binnenkant als buitenkant in balans krijgen.

In het intakegesprek bleek al snel dat zij mij konden helpen. Ik was verbaasd over de vele supporters die zij hadden en dat zij mij gratis en vrijblijvend wilde adviseren. Ik wist eigenlijk niet waar ik moest beginnen en zag als een berg op tegen al dat geregel; de financiële kant, inschrijven kamer van koophandel, website maken etc. Ik wist eigenlijk niets. Ik had veel ideeën over wat ik nu wilde en voor de toekomst, maar had totaal geen verstand van onder andere hoe je jezelf neerzet op de markt. Na dit intakegesprek was ik nog enthousiaster dan ik al was.

Ik ben op financieel gebied echt supergoed geholpen door Carla Tijhuis, die mij de belangrijke zaken rondom boekhouding, belasting en BTW heeft bijgebracht. Zij was altijd beschikbaar voor vragen en net zo enthousiast om mij te helpen als ik was over mijn “project”.

Evelien Nederhoed heeft mij laten inzien dat ik vooral mezelf moest blijven en dat dat mijn verkoopimago is. Sommige klanten vinden t niks, maar anderen juist wel. En juist de mensen die t wel leuk vinden, zijn de mensen waar je mee wil werken en waar je t voor wil doen. Ook heeft zij mij de moed gegeven om gewoon te gaan doen wat IK leuk vind. Zo gezegd zo gedaan;  vrijwel direct daarna heb ik me ingeschreven voor een opleiding Visagie met hairstyling.

Sandra Lopulalan was mijn mentor die in de gesprekken die we hebben gehad, zelfvertrouwen heeft gegeven om ervoor te gaan, hoe klein ik ook begin. Ik was bang om te falen, maar Sandra heeft me laten inzien dat ik niet kan falen. Je wordt er alleen maar wijzer van en je kunt trots zijn op alles wat je doet om je dromen te verwezenlijken. En tja, ze heeft wel echt gelijk gekregen. Ondanks dat ik nog steeds heel kleinschalig bezig ben, ben ik wel supertrots op wat ik bereikt heb en dat ik nu kan doen wat IK wil en wat IK leuk vind, naast mijn baan bij de politie. Firens support heeft mij niet alleen op werkgebied enorm geholpen, maar vooral het opstapje geweest om vol overgave en vol zelfvertrouwen op een goede manier mijn bedrijfje op te zetten zoals ik dat voor ogen had.

Bedankt! Zonder Firens support had het opzetten van mijn bedrijf nooit zo soepel en fijn verlopen, waarschijnlijk was die droom dan nu nog steeds een droom en was ik niet al bezig die droom te verwezenlijken".         

Lonneke Vromans 
                

"Ik ben nu aan de slag als zzp’er, en heb mijn eerste klus bijna klaar. Een tweede klus heeft zich inmiddels aangediend. In een korte periode is er veel gebeurd: er is veel te doen, ik zie weer  waar mijn specifieke mogelijkheden liggen en daar ben ik trots op!"

Hester Ouborg-van Schravendijk

"Ik ben heel goed te spreken over de manier waarop jullie mij begeleid hebben."

 Wil van Breeschoten

 

"Ik heb het traject in zeer positief ervaren. Ik was erg blij om via SFS ondersteuning te krijgen bij mijn zoektocht naar een baan. Carine van Son wil ik in het bijzonder bedanken voor haar inzet, een betere coach kon ik mij niet wensen."

Ingrid Folmer 

 

                 Waar vindt u ons?

Postadres

Postbus 196
6660 AD Elst
Tel 0481 45 29 51
Fax 0481 45 28 06
info@firenssupport.nl